Статті
3 July 2020, 14:55

Робота на карантині: Як не втратити «хвилю» та діяти?

Після введення карантинних обмежень українські агропромислові компанії розпочали адаптацію до новоскладених умов праці: одні взяли курс на очікування, інші ж пристосувалися до нових правил гри. Чи не на всіх підприємствах були введені обмежувальні заходи щодо запобігання розповсюдження коронавірусу: переведення працівників на дистанційний режим роботи, проведення санітарно-епідеміологічних заходів для забезпечення безпечних умов праці, превентивні профілактичні заходи безпеки тощо. 
*Принагідно згадати, як ситуація позначилася на умовах роботи «ІННОВІННПРОМ»-у, про все тут. Зазначимо, що грамотне налаштування роботи працівників під час карантину пішло компанії на користь. Ефективність роботи не зменшилась, а навіть навпаки – збільшилася. Перебіг усіх робочих процесів проходить без збоїв. З клієнтами продовжуємо працювати у звичайному режимі. До того ж, ми систематично проводимо онлайн-наради через платформи в інтернеті та засобами телефонного зв'язку, про все тут.
Однак, практичні вказівки та власний досвід варто окреслювати в загальному масштабі. Так, в рамках Grain Storage Forum "Elevator" Українська зернова асоціація провела цикл з 4 безкоштовних навчальних вебінарів для представників українських елеваторів: «Організація роботи елеваторів в умовах пандемії коронавірусу». На яких було розглянуто ряд питань, щодо підготовки підприємства до функціонування в умовах глобальної пандемії та карантину: 

  • Як працювати елеватору в умовах пандемії?;
  • Який повинен бути план дій підприємства в умовах надзвичайної ситуації (пандемії)?;
  • Які інструкції потрібно розробити для персоналу, що робити якщо на COVID-19 захворів ваш працівник тощо. 

 

Про все це та значно більше ви зможете дізнатися, переглянувши матеріали УЗА, Grain Storage Forum "Elevator"
 

Write to us
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Order service now!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.