Виставки і конференції
19 September 2018, 15:58

Зустріч з представниками Omron у Вінниці

У середу, 19 вересня, у конференц-залі ТОВ «ІННОВІННПРОМ» відбулась насичена, цікава та продуктивна зустріч з представниками компанії OMRON: Erikas Barkauskas, менеджером з дистрибуції в країнах Балтії та Україні, та Олегом Гриценко, провідним менеджером з питань регіонального розвитку в Україні.

Головними цілями зустрічі було:

  • детальне ознайомлення із ідеологією i-Automation від Omron, спектром продукції компанії Omron, умовами та термінами поставок;
  • розгляд можливостей застосування виробів компанії Omron у нових розробках "ІННОВІННПРОМ";
  • розгляд варіантів співпраці для впровадження вагонних пробовідбірників зерна із вбудованими ПЛК Omron, на портових зернових терміналах країн Балтії.

Зустріч пройшла на позитивній хвилі. Компанія Omron краще познайомилась з нами, а ми з ними в процесі цікавих та динамічних презентацій. Після них проходило жваве обговорення між представниками Omron та провідними фахівцями ТОВ «ІННОВІННПРОМ».

Серед основні результатів зустрічі можна виділити наступні:

  • намічені вироби та системи розробки ТОВ «ІННОВІННПРОМ», в яких доцільно використовувати контролери, частотні перетворювачі, сенсори та сервомеханізми компанії Omron;
  • обумовлено, що проектним відділом ТОВ «ІННОВІННПРОМ» буде розроблено ескізний проект АСУ ТП типового елеватора на засобах автоматизації від компанії Omron та надано специфікацію проекту менеджерам компанії Omron для обрахунку вартісних показників, оцінки термінів поставки.
  • розглянута можливість надання відділу розробки ТОВ «ІННОВІННПРОМ» (для тимчасового користування та оцінки) комплекту ПЛК та Sysmac Studio;
  • досягнута попередня домовленість щодо терміну та умов проведення навчання (підготовки) фахівців ТОВ "ІННОВІННПРОМ" до використання продукції Omron, обумовлено встановлення партнерських відносин та отримання відповідного сертифікату.
Write to us
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Order service now!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.