Виставки і конференції
28 April 2020, 16:44

«Інновіннпром» на Форумі «Елеватор-2020». Як то було?

24 січня в Києві відбулась найочікуваніша та масштабна подія зернового ринку, яку організувала Група компаній «ПроАгро Груп» — II Аграрний форум «Елеватор-2020», у якому взяли участь близько 500 учасників та 45 спікерів. Адже, в питаннях розвитку галузі зацікавлені всі - агровиробники, влада, зернотрейдери, виробники промислового обладнання, машинобудівники, перевізники тощо.

Стрімкий розвиток валового виробництва зерна та вдосконалення технологій в рослинництві спонукає до динамічного розвитку елеваторну інфраструктуру та логістику. Мова йде як про абсолютні, так і якісні показники. Тому цьогорічна програма форуму «Елеватор-2020» була розділена на дві окремі панельні дискусії, привернувши увагу учасників із різних регіонів України, котрі представляють найбільші зернозберігаючі, рослинницькі, виробничі та трейдерські компанії на ринку.

Коригуючись вищезазначеним, під час роботи панелей учасники обговорили поточні завдання елеваторної галузі, а також позначили перспективи її розвитку на найближчі 5 років. Цікавою видалася друга — технічна панель заходу, на якій демонструвалися нові розробки, адже, окрім обладнання для будівництва та надійної роботи елеваторів, приділяється велика увага якості та безпеці на елеваторі.

У свою чергу технічний директор компанії ТОВ «Інновіннпром» Юрій Скидан розповів про інноваційні рішення для автоматичного відбору проб зернових культур. Адже від швидкості відбору проб зернових культур (зерна) та їх лабораторного експрес-аналізу залежить загальна ефективність роботи елеватора, особливо в піковий період приймання нового урожаю.

Для суттєвого прискорення процесів відбору проб зерна та доставки їх в лабораторію пропонуються апробовані технічні рішення, які дозволяють підвищити репрезентативність проб, дозволяють виключити людський фактор, автоматизують інформаційну та технологічну складові компоненти процесу аналізу зерна при прийманні його з автомобільного та залізничного транспорту.

У підсумку зазначимо, що всі репрезентовані під час Форуму сучасні технології є принагідними для багатьох зернозберігаючих підприємств України, їх виробників, інтеграторів тощо.

Автоматизація промисловий участь в форумі інновації Інновіннпром

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автоматизація промисловий участь в форумі інновації Інновіннпром

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З питань співпраці звертайтесь:

https://innovinnprom.com/contacts

Write to us
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Order service now!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.