Статті
26 March 2020, 16:44

Репрезентація досягнень - 2019

Минулий 2019-й елеваторний рік, підсумки якого, традиційно, для компанії підбиваються практичними досягненнями, відзначився реалізацією ряду масштабних програм із будівництва нових зберігальних потужностей вітчизняними агрохолдингами. Зачасту, з метою розумного використання ресурсів виробники агропромислового комплексу інвестують саме в оновлення матеріало-технічної бази.

Нижче – добірка реалізованих проектів компанії ТОВ «Інновіннпром» практична реалізація яких, без перебільшення, змінює кон’юнктуру ринку на краще.

 

 

ТОВ «АПО «Цукровик Полтавщини» (Агрохолдинг «Астарта-Київ»), смт. Семенівка

Семенівський елеватор — найпотужніше зерносховище «Астарти-Київ» в Полтавській області. Розпочав роботу влітку 2019 р.. Наші спеціалісти провели комплекс робіт по системі  автоматизованого та електросилового керування на об’єкті: «Будівництво пункту накопичення, зберігання, первинної обробки зернових та олійних культур обсягом зберігання 120 тис. тонн».

 

ТОВ “Зерно-Агротрейд” (Агрохолдинг «Астарта-Київ»), м. Красилів

«Астарта» – вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. Команда провела модернізацію програмного забезпечення управління елеватора, термометрії, а саме:

  • Струми навантаження;
  • Мотогодини механізмів;
  • Маршрутна пауза (виключення людського фактору в автоматичному режимі).

 

ПРАТ «Полтавське хлібоприймальне підприємство» (Агрохолдинг «Кернел»), м. Кропивницький

Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Було організовано ряд робіт по модернізації автоматизованої системи керування виробничими процесами елеватора (АСУ ТП).

 

ТОВ «Кононівський елеватор» (Агрохолдинг «Кернел»), м. Гнівань

Роботи із створення автоматизованої системи управління технологічними процесами (АСУ ТП).

 

ТОВ «Нові продукти», м. Жашків

Група компаній «Нові Продукти» — один з найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Проведено реконструкцію з добудовою виробничо-складських приміщень та цеху з виробництва напоїв бродіння.

 

ТОВ «Трансгрейнтермінал» (Агрохолдинг «Кернел»), м. Чорноморськ

Роботи з монтажу і налагодження систем електросилового та дистанційного автоматизованого управління, внутрішнього і зовнішнього освітлення, монтажу систем контролю температур 1–го пускового комплексу на об'єкті, а саме: «Реконструкція будівель та споруд на об’єкті, а також складської площадки, шляхом створення на їх базі терміналу по прийманню, зберіганню і відвантаженню зернових вантажів і продуктів їх переробки об’ємом 300 тис. тонн та річним оборотом до 5 млн. тонн».

Роботи з постачання устаткування, монтажу і налагодження систем електросилового та дистанційного управління, внутрішнього освітлення в рамках реалізації об’єкту: «Реконструкція ліній перевантаження зерна з улаштуванням нових технологічних маршрутів, продуктивністю 1000 т/год, в зоні розміщення силосів №37 та №38»

 

* Нагадаємо, підприємство ТОВ “Інновіннпром”, зважаючи на впровадження більше 200 різних систем у галузі хлібопродуктів, можна вважати найбільшим авторитетом у питаннях проектування та автоматизації виробництва.

* Даний перелік не є вичерпним, продовження інформаційної довідки результатів діяльності очікуйте згодом.

Отже, сучасний елеватор являє собою цілий завод зі складною механізацією, різним технічним устаткуванням та технологіями виробничих процесів. Та будь-яке масштабне чи незначне вдосконалення не відбувається саме по собі. Щоби проекти запрацювали та не провалилися потрібна кропітка і злагоджена робота десятків людей, що люблять свою справу. Це було би неможливим без ретельно підготовленої команди спеціалістів ТОВ “Інновіннпром”, чий комплексний підхід дає змогу потенційному замовнику істотно знизити, а то й зовсім автономізувати процес при технологічних або комерційних операціях із зерновими, здешевити експлуатацію елеватора. 

Автоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТПАвтоматизація управління дистанційне АСУ ТП

 

 

 

Write to us
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Order service now!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.