Статті
16 July 2019, 10:05

Лідер року 2018

ТОВ «ІННОВІННПРОМ» нагороджене званням ЛІДЕР РОКУ 2018, отримавши Золото рейтингу за фінансово-економічними показниками серед господарських товариств України за основним видом діяльності КВЕД -71.20 Технічні випробування та дослідження. Нагороду було надано Національним бізнес-рейтингом. Національний бізнес-рейтинг — це об'єктивна система аналізу та оцінювання роботи українських підприємств на основі показників фінансово-господарської звітності.

Методологія рейтингової оцінки — науково обґрунтована та базується на принципах незалежності та прозорості. Підприємства групуються за КВЕД, розмірами та географією діяльності. Таким чином, усі компанії опиняються в рівних умовах, а зіставлення результатів роботи виявляє реальних лідерів.Кращі підприємства отримують відзнаки Національного бізнес-рейтингу на підтвердження свого успіху та запрошуються до участі у міжнародних святкових і ділових зустрічах бізнесменів.

НБР в Україні розпочав свою діяльність у 2004 році. За 15 років роботи нагороди Національного бізнес-рейтингу в Україні отримали понад 7000 підприємств, серед яких: «Газагропром», DIM GRUOP, «Київміськбуд», «Інтерагропак», BIOTON, «Оліс», «Закарпатгаз», представництва «Кнауф Інсулейшн», Electrolux, Lenovo, Yves Rocher, Mary Kay в Україні та багато інших.

Національний бізнес-рейтинг — це спільнота сильних лідерів бізнесу! Ми безмежно щасливі бути серед лідерів успішних підприємств нашої країни!

Write to us
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Order service now!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.