9 липня 2018, 10:20

АСТАРТА відкриває три нових елеватори на Полтавщині

У липні агропромисловий холдинг АСТАРТА вводить в експлуатацію три елеватори у Полтавській області: Яреськівський (100 тис. тонн одночасного зберігання), Лутовинівський (100 тис. тонн) та Скороходівський (30 тис. тонн). Елеватори вже будуть приймати зерно нового врожаю. На сьогодні ці потужності дозволяють забезпечити потреби як агрофірм АСТАРТИ, так і місцевих партнерів.  

На Лутовинівському та Яреськівському елеваторах працюють по 2 лінії приймання зерна, кожна продуктивністю 150 тонн/год. Такої ж продуктивності лінія на Скороходівському елеваторі. Усі підприємства оснащені системою автоматизованого дистанційного управління ТОВ ІННОВІННПРОМ, обладнанням кращих світових виробників та мають інфраструктуру для відвантаження зерна на залізничний і автотранспорт.

Запуск нових елеваторів став черговим етапом інвестиційної програми «Зерно АСТАРТИ», в рамках якої компанія з 2015 року створює елеваторний комплекс загальною потужністю зберігання понад 500 тис. тонн. Зокрема, інвестиції у будівництво Яреськівського, Лутовинівського та Скороходівського елеваторів становили близько 32 млн євро.

На сьогоднішній день програма «Зерно АСТАРТИ» виконана орієнтовно на 70%: це п’ять сучасних елеваторів у Полтавській, Вінницькій та Хмельницькій областях. Компанія готує подальші проекти по нарощуванню елеваторних потужностей.

Джерело - прес центр АСТАРТА

 

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.