Статті

20 жовтня 2023, 14:27

Закінчені роботи щодо створення проекту (передпродажної версії) САКУРА-АРМ.

САКУРА-АРМ це робоче місце керівника елеватора, яке забезпечує можливість за лічені хвилини оцінити стан справ на елеваторі і спланувати нові виробничі завдання.

САКУРА-АРМ забезпечує повну цифровізацію підприємства.

25 серпня 2023, 12:35

День Незалежності України

Вчора вся країна з великою гордістю та відчуттям єдності відсвяткувала наше дорогоцінне свято – День Незалежності України!

Кожна річниця цього дня – це нагадування про нашу незламну волю та прагнення до кращого майбутнього. Спільними зусиллями ми будуємо міцну, процвітаючу та самодостатню державу.

Нехай гордість за нашу Батьківщину завжди буде в серцях кожного українця. Нехай мир, щастя та добробут супроводжують наш нарід на шляху до нових вершин!

Слава Україні! Героям слава!

16 серпня 2023, 16:19

Закриття робіт на елеваторі!

Завершуються роботи по автоматизації технологічного процесу силосів для зберігання зерна елеватора ПП «Західний Буг», які виконувались протягом 2022-2023рр. Завдяки наполегливості та спільним зусиллям нашої команди, ми успішно виконали всі завдання і тепер елеватор готовий до запуску!

27 грудня 2022, 16:49

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Шановні партнери!
Щиро вітаємо Вас з прийдешніми новорічними святами!

Від усієї команди ТОВ «ІННОВІННПРОМ» бажаємо, щоб наступний рік приніс Вам наснаги, енергії та сил для реалізації всіх планів та задумів, нехай родинне тепло та затишок панують у кожній домівці.
Майбутній рік стане ще одним роком нашої стійкості та єдності.

23 лютого 2021, 14:19

Об'єкт впровадження ІННОВІННПРОМ блискавично переміг у трьох номінаціях Національного морського рейтингу України

Ми пишаємось нашими клієнтами! І хочемо розділити нашу радість. Національний морський рейтинг України підсумував роботу портових терміналів за 2020 календарний рік і зовсім скоро нагородить переможців престижними відзнаками. 

25 грудня 2020, 20:55

Вітаємо з Новорічними святами!

Вітаємо з прийдешніми Новим Роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаємо міцного здоров’я, миру та злагоди у ваших оселях. Щоб цього року здійснилися всі сподівання, реалізувалися плани й починання. Успіху Вам і добробуту!

 

З повагою,
Колектив ТОВ «Інновінпром»

16 жовтня 2020, 16:41

Вмієш працювати - вмій і відпочивати!


Корпоративне свято – це завжди необхідність вибору кращої локації та цікавої розважальної програми. При цьому обов’язково враховуються кількість працівників та їх інтереси, напрямок діяльності компанії тощо, але цьогоріч, безумовно, все скориговано відповідно до карантинних реалій!
Цьогоріч, себто 14 жовтня,  пройшов запланований корпоратив ТОВ “ІННОВІННПРОМ”, приурочений Дню українського козацтва, Дню захисника України, УПА та Покрови Пресвятої Богородиці!

28 вересня 2020, 16:33

Інновації в дії, або чому за технологіями майбутнє!

Конкуренція на ринку виробників елеваторного обладнання України нині досягла високої концентрації. Тим не менш, результат виправдовує очевидні ризики.

4 вересня 2020, 13:07

Зустріч із замовником - від ідеї до реальності!

Спроектувати зерносховище, побудувати елеватор «під ключ», оснастити його новітнім обладнанням – питання, що стають відправною точкою, моментом виявлення потреби, місцем, звідки починається подальша розмова у будь-яких переговорах.
02 вересня 2020 р. відбулася планова робоча зустріч “ІННОВІННПРОМ” із представниками замовника, де було обговорено питання узгодження та розробки проектної документації будівництва елеватора.

24 серпня 2020, 19:48

Вітаємо з Днем незалежності!

24 серпня 1991 року на позачерговій сесії Верховної ради України прийнято Постанову та Акт проголошення незалежності України, затверджені конституційною більшістю, — Україна стала незалежною державою з неподільною та недоторканою територією, на якій чинними є тільки власні Конституція, закони та постанови уряду.

Слава Україні!

Сторінки

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.