16 червня 2023, 10:51

Відвідування конференції «Мережева екосистема BOWI: надання переваг міжрегіональному співробітництву для МСП»

13 червня була проведена конференція мета якої полягала в тому, щоб побудувати мережу Digital Innovation Hub, яка підтримуватиме компанії у втіленні їх найбільш інноваційних проектів у життя.

На конференції представили результати транскордонних експериментів, проведених спільно з DIH у різних регіонах, у рамках BOWI, і запропонувала учасникам додаткові ресурси, такі як можливості спілкування та перспективи фінансування.

Представники ІННОВІННПРОМ - Юрій Скидан і Яна Ільчик представили на заході проєкт САКУРА-APM. Під час презентації проєкту, вони розповіли про його основні особливості та переваги для підприємств. Цей проєкт отримав фінансування від програми досліджень та інновацій Європейського Союзу Horizon 2020 в рамках проєкту BOWI, що фінансується за грантовою угодою № 873155.

Презентація САКУРА-APM отримала позитивну реакцію від учасників конференції, і було виражено зацікавленість щодо співпраці та впровадження цієї системи в їхніх підприємствах.

Після презентації, представники ІННОВІНПРОМ провели низку зустрічей та дискусій з потенційними партнерами та інвесторами, які виявили бажання співпрацювати та можливе фінансування для розвитку проекту. Ці зустрічі сприяють зміцненню зв'язків та партнерств, необхідних для успішної реалізації проєкту.

Конференція справила прекрасне враження і надала багато можливостей. ІННОВІННПРОМ дуже вдячні BOWI за запрошення відвідати цю конференцію і підтримку нашого проєкту «SAKURA-APM».

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.