Виставки і конференції

29 листопада 2023, 10:17

З великим задоволенням ділимося враженнями від нашої участі у заході – Зустрічі кластерів Ясси з регіонами та пошуку партнерів!

ІННОВІНПРОМ мав честь презентувати Вінницький Кластер Автоматизації та Приладобудування та наші проекти.

На заході ми отримали непередбачену кількість нової інформації, що дозволяє нам ще глибше розуміти та розвивати наші можливості у сфері автоматизації та приладобудування. Також маємо честь оголосити про успішний пошук нових стратегічних партнерів, з якими спільно рухатимемося вперед у світі інновацій.

16 червня 2023, 10:51

Відвідування конференції «Мережева екосистема BOWI: надання переваг міжрегіональному співробітництву для МСП»

13 червня була проведена конференція мета якої полягала в тому, щоб побудувати мережу Digital Innovation Hub, яка підтримуватиме компанії у втіленні їх найбільш інноваційних проектів у життя.

На конференції представили результати транскордонних експериментів, проведених спільно з DIH у різних регіонах, у рамках BOWI, і запропонувала учасникам додаткові ресурси, такі як можливості спілкування та перспективи фінансування.

16 червня 2023, 10:09

Зустріч членів та партнерів асоціації АППАУ

31 травня була поведена зустріч членів та партнерів асоціації АППАУ. Ця зустріч мала на меті не тільки традиційний нетворкинг та обмін новинами, але й підведення підсумків кількох важливих етапів розвитку.

В програмі зустрічі були підсумки проекту BOWI за результатами роботи 4-х переможців конкурсу, обговорили перспективи для членів асоціації, представлені ініціативи Professionals4Ukraine і було проведено підготовку до ключових подій наступного періоду.

19 лютого 2021, 13:58

ІННОВІННПРОМ прийняв участь у стратегічній події для розвитку місцевого приладобудування

17 лютого відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Вінницькою міською радою та Громадською спілкою "Вінницький кластер приладобудування та автоматизації". Серед запланованих результатів ефективної співпраці – створення продуктів нового покоління за стандартами цифрової економіки. Також – залучення інвестицій, створення нових якісних робочих місць; розвиток сприятливого клімату для залучення інвестицій.

21 травня 2020, 18:15

Підсумки участі у форумі Системних інтеграторів від Schneider Electric

27 лютого 2020 року в Києві пройшов форум Системних Інтеграторів Schneider Electric 2020, на якому були представлені найновіші продукти АСУ ТП та SCADA. Захід традиційно зібрав провідних спеціалістів українських компаній на ринку промислової автоматизації.

*Компанія Schneider Electric – світовий експерт в сферах цифрової трансформації, управління енергоспоживанням та промислової автоматизації. 

28 квітня 2020, 16:44

«Інновіннпром» на Форумі «Елеватор-2020». Як то було?

24 січня в Києві відбулась найочікуваніша та масштабна подія зернового ринку, яку організувала Група компаній «ПроАгро Груп» — II Аграрний форум «Елеватор-2020», у якому взяли участь близько 500 учасників та 45 спікерів. Адже, в питаннях розвитку галузі зацікавлені всі - агровиробники, влада, зернотрейдери, виробники промислового обладнання, машинобудівники, перевізники тощо.

13 березня 2020, 13:58

Бізнес-зустріч від компанії Siemens

12 березня 2020 року представники компанії ТОВ “Інновіннпром” взяли участь у бізнес-зустрічі Siemens, що проходила у м. Вінниця.

19 вересня 2018, 15:58

Зустріч з представниками Omron у Вінниці

У середу, 19 вересня, у конференц-залі ТОВ «ІННОВІННПРОМ» відбулась насичена, цікава та продуктивна зустріч з представниками компанії OMRON: Erikas Barkauskas, менеджером з дистрибуції в країнах Балтії та Україні, та Олегом Гриценко, провідним менеджером з питань регіонального розвитку в Україні.

Головними цілями зустрічі було:

5 травня 2018, 10:58

Відвідування міжнародної виставки промислових технологій HANNOVER MESSE 2018

Міжнародну виставку промислових технологій HANNOVER MESSE 2018 відвідало вісім співробітників компанії ІННОВІННПРОМ. Делегацію очолила особисто керівник компанії Скидан Марина Віталївна. До складу делегації були включені технічний директор компанії - професор, кандидат технічних наук Скидан Юрій Анатолійович, а також. начальники відділів розробки і впровадження, програмісти, маркетолог компанії.

25 березня 2018, 09:58

Інженерне досягнення - 2017

23 березня 2018 року в Одесі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців 11-го Національного морського рейтингу України за підсумками роботи водного транспорту в 2017 році.

Сторінки

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.