21 травня 2020, 18:15

Підсумки участі у форумі Системних інтеграторів від Schneider Electric

27 лютого 2020 року в Києві пройшов форум Системних Інтеграторів Schneider Electric 2020, на якому були представлені найновіші продукти АСУ ТП та SCADA. Захід традиційно зібрав провідних спеціалістів українських компаній на ринку промислової автоматизації.

*Компанія Schneider Electric – світовий експерт в сферах цифрової трансформації, управління енергоспоживанням та промислової автоматизації. 

Тяжіння компанії ТОВ «Інновіннпром» до інноваційних рішень, диверсифікації та принципів сталого розвитку не могло оминути стороною питання участі у форумі, на якому обговорювалися стратегія розвитку департаменту роботи із ринком промисловості, політика партнерства із системними інтеграторами та інноваційні рішення сегменту промислової автоматизації. 

Наші співробітники мали змогу ознайомитися з останніми новинками промислової автоматизації; особливостями роботи контролерів АСУТП Modicon M340, M580, M580 HSBY, M580 SIL3, рішеннями АРС by Schneider Electric для ринку системної інтеграції тощо. 

Отже, відзначимо, що захід пройшов в динамічному діалоговому режимі, де всі учасники мали змогу задати професійні питання, залучалися до дискусій на «гострі» питання розвитку галузі, а також висловити свою думку щодо модного тренду – діджиталізації обладнання. 
 

Презентації конференції

Галузеві рішення «Інновіннпром»

 

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.