28 лютого 2018, 21:53

Публікація інтерв'ю заступника директора ІННОВІННПРОМ Олександра Пігарева у виданні LANDLORD

Олександр Пігарев заступник Директора ТОВ «ІННОВІННПРОМ», розповів журналістам LANDLORD про новинки та хіти промислової автоматизації обладнання агросектору, під час Восьмої міжнародної виставки «Зернові технології 2018».

 

Що Ви представляєте на виставці?

Ми представляємо на виставці «Зернові технології» свій пробовідбірник, який на сьогодні не має аналогів. Це телескопічний зонд, який має зменшені габарити та дозволяє відбирати проби зерна, як з вагонів зерновозів, так і з автомобілів з причепами, або іншої техніки.

А чим особливий Ваш пробовідбірник?

Його конструкція – це телескоп та малі габарити. Він має можливість обслуговувати до чотирнадцяти зерновозів на одній-двох коліях. Усі інші пробовідбірники встановлені в одній точці і обирають один вагон, або один автомобіль. Наш пробовідбірник рухливий, може компонуватися одним, двома, трьома або чотирма модулями, залежати від довжини траси. Це дозволяє пришвидшити час відбору проб, або обслуговувати дві колії одночасно. Ми закільцьовуємо траси, а модулі працюють з інших сторін, що економить час та  стримує затори.

Це новинка на ринку?

На ринку пробовідбірників багато, але вони всі виконують функцію відбору в точці. Наш пробовідбірник має можливість рухатися вдовж колії, відбирати матеріал з чотирнадцяти вагонів, зі швидкістю три хвилини — один вагон. Якщо це глухий кут, то подані вагони не мають можливості рушити з місця. Тому пробовідбірник вирішує цю проблему. Такого продукту ніхто не пропонує на ринку. Так само ми можемо застосовувати пробовідбірник при відборі проб зерна із автомобілів, встановивши цю трасу вздовж однієї чи двох колій.

Який з видів продукції вашої компанії був найбільш комерційно успішним в 2017 році?

Так як, основним видом діяльності нашого підприємства є комплексне вирішення задач автоматизації та підвищення ефективності роботи підприємств агропромислового комплексу ще на стадії їх будівництва і модернізація існуючих з впровадженням сучасних технологічних рішень, то й основну комерційну вигоду ми отримали саме від реалізації угод даного типу. Причому, наша комплексність полягає в тому, що ми виконуємо весь необхідний перелік робіт – від розробки проектної документації до поставки і монтажу, створення програмного забезпечення, здачі об’єкту в промислову експлуатацію та наступної гарантійної з сервісною підтримкою.

Та в той же час успішно розвивається наше власне виробництво автоматичних пробовідбірників зерна з автомобільного та залізничного транспорту яке впевнено посідає друге місце по прибутковості.

На який товар або послугу збираєтесь робити ставку в 2018-м?

Підприємство залишається вірним своєму основному напрямку розвитку й нарощує свої сили в напрямку розробки та впровадження в Аграрному секторі на підприємствах галузі хлібопродуктів України сучасних систем управління технологічними процесами, систем обліку продукції та напрацювання механізмів і обладнання. Комплексне застосування цих продуктів на підприємствах дає змогу власникам підприємств отримати значний економічний ефект та забезпечити безпечне управління зі змогою контролювати всі процеси дистанційно з будь якої відстані.

Кожного року ми вдосконалюємо наші системи та оновлюємо вже встановлені, під час сервісного обслуговування, надаючи нашим замовникам постійну підтримку. Як альтернативу, будемо продовжувати розвивати напрямок власного виробництва. Тут головну роль відіграватиме виробництво автоматичного пробовідбірника для залізничного транспорту. На цю модель ми вже отримали замовлення на цей рік і пропозиції від іноземних організацій на отримання дозволу представляти даний виріб на ринку ЕС.

Чи планує компанія освоювати нові ніші? Які?

Ми, недаремно позиціонуємо наше підприємство як інноваційне. Ми завжди готові вирішувати задачі любої складності. Бо постійний розвиток власного підприємства дозволяє автоматично піднімати загальний розвиток України, що є основною нашою задачею і нашим девізом. В свій час нами була успішно розроблена і впроваджена установка для вирощування штучних кристалів. Дві вже зараз успішно працюють в Китаї.

На підприємстві не припиняється робота над іншими розробками. В наш час жорсткої конкуренції, на жаль, не маю права розголошувати їх напрямок, до закінчення роботи над ними і успішного впровадження. Можливо ми їх представимо на цій виставці в наступному році. Скажу тільки, що для підприємств галузі хлібопродуктів, в наші найближчі плани, входить розробка термопідвіски із вбудованою функцією вимірювання рівня зерна в силосі, розробка вимірювача витрат зерна в потоці, поєднання систем швидкісного аналізу зерна із нашими пробовідбірниками.

Ми ведемо постійний пошук та аналіз цікавих ринкових ніш. Сподіваємось, ми ще не раз порадуємо наших замовників цікавими новинками.

 

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.