3 січня 2019, 17:54

Початок робіт на ТРАНСГРЕЙНТЕРМІНАЛ

Наприкінці минулого 2018 року ТОВ "ІННОВІННПРОМ" одержав перемогу у тендері компанії КЕРНЕЛ щодо електромонтажу, автоматизації та освітлення першої черги будівництва інноваційного об'єкта у м.Чорноморськ - ТРАНСГРЕЙНТЕРМІНАЛА. Вже з початком нового року, ми почали виконання робіт з новими силами та ентузіазмом.

ТРАНСГРЕЙНТЕРМІНАЛ - новий зерновий термінал з очікуваною прохідною здатністю 4 млн тон за рік. У складі проекту зернового терміналу передбачені: склад підлогового зберігання зерна місткістю 140 тис. тон з двома підземними і однієї верхньої галереєю, приймальний пристрій зерна з залізничного транспорту, комплекс галерей, залізничні шляхи та ваги, естакада, металеві силоси для зберігання зерна загальною місткістю 170 тис. тонн.

 

Проект реалізується із залученням коштів Європейського інвестиційного банку.

«КЕРНЕЛ» - найбільший в світі виробник і експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з Чорноморського регіону на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт і внутрішній продаж соняшникової олії; рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання і перевалки зерна на елеваторах і портових терміналах. Земельний банк компанії становить 550 тис. Гектар. Компанія володіє зерновим терміналом «Трансбалктермінал» в порту «Чорноморськ» річною потужністю 4 млн тонн. Експортує продукцію в більш ніж 60 країн.

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.