31 липня 2020, 15:23

«Компанія року - 2019»

“ІННОВІННПРОМ” визнано Всеукраїнським галузево-аналітичним центром «Компанією року 2019», серед підприємств Вінницької області та в загальноукраїнському контексті, в розрізі КВЕД 33.20 “Установлення та монтаж машин і устатковання”. Статус присвоєно на основі Реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

 

*Довідка: ТОВ «ВГ Аналітцентр»  — організація, яка займається широким спектром питань з дослідження економічної діяльності підприємств та організацій України. Головна діяльність пов'язана з визначенням надійних, перспективних і кращих підприємств, а також з розвитком в Україні програми партнерства на основі економічного аналізу.


Репрезентація компанії у реєстрі підтверджує надійність, стабільність, пріоритетність та привабливість вибору організації при співпраці. Аналітика проведена на основі офіційних даних за результатами попереднього періоду (У співпраці з Держстатом України, інформаційним агентством СПАРК-Інтерфакс, коригуючись даними Єдиного державного веб-порталу відкритих даних тощо). Завдяки чесній вибірці усі компанії опиняються в рівних умовах, а зіставлення результатів роботи виявляє реальних лідерів. Проводиться щорічно серед всіх діючих підприємств України.


Рекомендація компанії опублікована за посиланням тут.

За матеріалами АналітЦентру.

Компанія року 2019 ІННОВІННПРОМ автоматизація виробництво технології

Напишіть нам
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
Замовте послугу зараз!
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.